Dutch

Balans, ruimte en op adem komen. Rosehill biedt u fantastische self-catering accommodatie op een werkelijk adembenemende plek.

  • Hottub bij iedere lodge
  • Go green! Grasdaken, zonnepanelen
  • Draadloos internettoegang in elke lodge
  • Extra grote kingsize bedden, houtkachels
  • Strand, cafés en restaurants op vijf minuten lopen
  • Met glas overdekte veranda, dineren in de buitenlucht

Gesitueerd in een beschut, bebost dal in het kleine, aan zee gelegen dorp Porthowan en midden in het hart van Cornwalls historische tinmijnen streek. Ideaal gelegen om alles te verkennen wat Cornwall te bieden heeft. Van Rosehill rijdt u binnen een half uur naar Foye, het huis van Daphne Du Maurier, en in slechts 45 minuten naar Land’s End of het Eden Project.

Een korte wandeling van vijf minuten vanaf uw lodge brengt u naar ons plaatselijke strand, dorpswinkels, cafés en restaurants – parkeer uw auto, ontspan, en ga lekker lopen. Ons zandstrand heeft een Blauwe Vlag status omdat het zo schoon is en van een uitzonderlijke kwaliteit. De zee heeft hier een geweldige branding en er zijn veel getijdenpoeltjes voor de kinderen om te verkennen. Wetsuits en surfplanken kunt u huren in het dorp en ook kunt u surflessen krijgen. Na een fantastische dag aan het strand geniet u van het gemak van de stortdouche bij iedere lodge buiten om al het zand en zout weg te spoelen. Superleuk voor de kinderen.

Onderneem heerlijke wandelingen over het kustpad langs de indrukwekkende Atlantische kust, op steenworp afstand. In de wintermaanden de stormgolven zien en de spetters van de zee op uw gezicht voelen. Aan het eind van de dag relaxt u in uw hottub of u dineert in de buitenlucht, beschut onder de met glas overdekte veranda. Sta versteld van het ongelofelijke vogelgezang rondom uw lodge. Tot slot kruipt u lekker in een luxueus, extra groot kingsize bed en kijkt naar de vlammen die hypnotiserend dansen in de houtkachel.

De lodges zijn gebouwd volgens de hoogste milieunormen met grasdaken, zonnepanelen en omvangrijke isolatie waardoor u het hele jaar door een warm en gerieflijk verblijf heeft.

We heten u graag welkom op Rosehill voor een onvergetelijke korte of lange vakantie.